Kinderopvang nl-BE http://www.limburg.be/kinderopvang (c) 2020 Smartsite Week van de kinderbegeleider "Beestig Bedankt" (update) http://www.provinciaalnatuurcentrum.be/Limburg/kinderopvang-nieuws/Week-van-de-kinderbegeleider-Beestig-Bedankt-(update).html woensdag 3 juni 2020 16:19:27

In de week van maandag 12 tot en met zondag 18 oktober 2020 zetten we alle kinderbegeleiders in de bloemetjes.

Met deze week van de kinderbegeleider smelten we de "Week van de buitenschoolse opvang" en de "Dag van de kinderbegeleider" samen in één initiatief waarbij een ganse week leuke activiteiten kunnen plaatsvinden.

Complimentjes geven

Om de ouders, de kinderen, het bestuur, … aan te moedigen een compliment te geven aan de kinderbegeleiders voorzien we opnieuw complimentenkaartjes met dit jaar als het thema "Beestig bedankt". Met de bijhorende affiche kun je deze actie nog wat extra in de kijker zetten.
Kaartjes en affiches kun je gratis bestellen bij jouw koepelorganisatie vóór 15 juni 2020.

Geschenk met een verhaal

Daarnaast bieden we je dit jaar de mogelijkheid je begeleiders nog extra in de bloemetjes te zetten. Hiervoor werd er samengewerkt met de firma "Geschenk met verhaal".
Zij ontwikkelden 3 geschenken, waaronder een waterfles met infuser, een reusable lunchbag en een vlaggenlijn aan 5 euro/stuk.

Bestellen kun je rechtstreeks via service@geschenkmetverhaal.nl tot en met woensdag 8 juli 2020.

Inspiratiemap

Om van deze week een "echte feestweek" te maken, zijn er twee inspiratiemappen – een voor kinderbegeleiders en een voor verantwoordelijken & ondersteuners  –  vol met handvaten, tips en leuke activiteiten.

Downloads