De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
PNC
Stille waters in Limburg in de kijker

Stille waters in de kijker

Met Stille waters in de kijker wilt het Provinciaal Natuurcentrum en talrijke Limburgse natuurpartners, van 23 april tot 30 juni 2017, jong en oud met toffe activiteiten in contact brengen met water en waterleven.

In de buurt van water valt altijd iets te beleven en te ontdekken. Een zoektocht naar waterbeestjes en waterdraken, een bezoek aan grote waterprojecten of een molen? Of heb je meer zin in natte voeten of een echt modderbad? Het kan allemaal.

Er staan 40 activiteiten op de agenda. Zoek hier naar jouw favoriete activiteit.

Vraag gratis jouw eigen wandelpocket aan

Wil je graag een gedrukte overzichtskalender aanvragen met alle geplande acties? Dat kan! Vul jouw contactgegevens in en we bezorgen jou de wandelpocket Stille waters in de kijker.

Promoot onze campagne en maak kans op een prijs

Stille waters in de kijker zorgt ook voor een extraatje. Wie de campagne mee promoot, kan één van onze vijf waterprijzen winnen, waaronder een overnachting op een kampeervlot.

Meedoen is eenvoudig. Like de facebookpagina van het Provinciaal Natuurcentrum en deel de aankondiging van de campagne met je eigen netwerk.

Praktische info

De wateractiviteiten van het Provinciaal Natuurcentrum zijn gratis. Schrijf je snel in!

Stille waters in Limburg
Stille waters doorgronden
Stille waters - Rescue H2O

Nieuws

maandag, 22 mei 2017
op zoek naar waterleven in de vallei van de Herk
Op zondag 21 mei 2017 ging de excursie in het kader van Stille waters in de kijker "off road". De zoektocht naar waterleven leidde de natuurliefhebbers langs diverse poelen, mooie graslanden...
maandag, 24 april 2017
Sfeerbeeld en beeld van Kamsalamander
Op 23 april startte Stille waters in kijker, een kalender vol met wateractiviteiten, met een wandeling in Ulbeek. Davy Huygen vertelde op een boeiende manier over het wel en wee van de kamsalamander....
donderdag, 20 april 2017
Stille waters in de kijker
Stille waters zijn stilstaande waters zoals poelen, vennen, vijvers en  grachten. Ze zijn van groot belang voor mens en dier. Er is geen leven zonder water. Ludwig Vandenhove, gedeputeerde van...