De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
PNC
  • Start
  • Stille waters in Limburg
Campagnebeeld Stille waters

Stille waters in Limburg

Stille waters zijn stilstaande waters zoals poelen, vennen, vijvers en  grachten. Ze zijn van groot belang voor mens en dier. Er is geen leven zonder water. Daarom start het Provinciaal Natuurcentrum dit voorjaar met een langetermijnwerking rond Stille waters in Limburg.

Acties voor natuur en mens

Stille waters in Limburg wil de Limburger naar het water brengen en het water naar de Limburger. Een win-win voor natuur en mens is het streefdoel. Dit doen we met tal van initiatieven voor diverse doelgroepen, gericht op educatie, sensibilisatie en onderzoek.

In 2017 lopen alvast drie projecten:

Ga mee op uitstap

Van 23 april tot 30 juni organiseren het Provinciaal Natuurcentrum en tal van natuurpartners een reeks toffe wateractiviteiten. Alle acties zijn beschreven in een handige wandelpocket.

Vraag de wandelpocket aan.

Promoot onze campagne en maak kans op een prijs

Promoot je onze campagne, maak je kans op een prijs. Like de facebookpagina van het Provinciaal Natuurcentrum en deel de aankondiging van de campagne met jouw eigen netwerk. Misschien ben jij één van de vijf winnaars!

Stille waters in de kijker
Stille waters doorgronden
Stille waters - Rescue H2O

Nieuws

maandag, 24 april 2017
Sfeerbeeld en beeld van Kamsalamander
Op 23 april startte Stille waters in kijker, een kalender vol met wateractiviteiten, met een wandeling in Ulbeek. Davy Huygen vertelde op een boeiende manier over het wel en wee van de kamsalamander....
donderdag, 20 april 2017
Stille waters in de kijker
Stille waters zijn stilstaande waters zoals poelen, vennen, vijvers en  grachten. Ze zijn van groot belang voor mens en dier. Er is geen leven zonder water. Ludwig Vandenhove, gedeputeerde van...
  • Start
  • Stille waters in Limburg